Nieuwe Producten Starbrite
Startron Display en Leaflet
Online Productvideo's

Nieuwe producten

Nieuw!

Boot Shampoo

Reiniger die eenvoudig vuil en vlekken verwijdert. Laat geen strepen of vlekken achter. Tast de waslaag niet aan. Geschikt voor gebruik op polyester, plastic, chroom en RVS, aluminium, metaal, geverfde oppervlakken en teak.

 

Artikel 80400EUR 3800 ml. Prijs € 59,95

Nieuw!

Antislip Dekreiniger

Krachtige reiniger en beschermer in één, die moeiteloos hardnekkig vuil, vlekken en strepen op de romp door fenders en stootkussens, zoutaanslag, teer, roet, schuimaanslag en vissenbloed verwijdert. Biedt tevens een beschermende waslaag, die aanhechting van nieuwe vervuiling voorkomt en het oppervlak laat glanzen. Geeft een frisse geur en laat geen strepen of vlekken achter.
Geschikt voor gebruik op polyester, plastic, chroom en RVS, aluminium, metaal en geverfde oppervlakken.

 

Artikel 85900EUR 3.800 ml. Prijs € 69,95

Nieuw!

Zwarte Strepen Reiniger

Multifunctionele reiniger die 1001 verschillende soorten vuil en vlekken verwijdert, waaronder hars van bomen, vogel- en spinnenpoep en zwarte strepen veroorzaakt door afgelopen water. Tast de waslaag en andere oppervlakken niet aan.
Geschikt voor gebruik op polyester, plastic, chroom en RVS, aluminium, metaal, geverfde oppervlakken, vinyl, doek, rubber en antislip oppervlakken.

 

Artikel 71600EUR 3.800 ml. Prijs € 69,95

Nieuw!

Romp- en Bodemreiniger

Reiniger die eenvoudig gele vaaraanslag, kalkaanslag, roest en overige vuil en vlekken op romp en bodem verwijdert. Geschikt voor gebruik op polyester en geverfde oppervlakken.

 

Artikel 81700EUR 3.800 ml. Prijs € 79,95

 

Romp- en Bodemreiniger

Nieuw!

Super Romp- en Bodemreiniger

Krachtige reiniger die moeiteloos kalkaanslag, roest en bruin/gele vaaraanslag op romp en bodem verwijdert. Neemt ook kalkaanslag op staartstuk en schroef weg. Uitermate bruikbaar op boten zonder antifouling. Geschikt voor gebruik op polyester en geverfde oppervlakken, maar níet op aluminium en gegalvaniseerde oppervlakken.

 

Artikel 92200EUR 3.800 ml.
Prijs € 79,95


Nieuw!

Waterproofing met PTEF®

 

 
PTEF
Lees hier meer over PTEF®

Impregneermiddel dat allerlei soorten doek waterdicht maakt. Uitermate bruikbaar op huiken en boot- en buiskappen. Voorkomt rotten en weervorming. Tast de oorspronkelijke kwaliteit van het materiaal niet aan. Laat geen strepen of vlekken achter.

Biedt dankzij PTEF® een langdurige bescherming tegen aanhechting van nieuwe vervuiling en laat het doek glanzen.

 

Artikel 81900EUR 3.800 ml. Prijs € 79,95

 

 

Waterproofing met PTEF

 


Nieuw!

Boottapijt Reiniger met PTEF

Lost vuil en olie- en vetvlekken op. Ontwikkeld om vieze luchtjes te laten verdwijnen. Schuimend effect zorgt ervoor dat vuil omhoog komt en weggespoeld kan worden. PTEF® polymeren hechten zich aan het oppervlak en vormen een beschermlaag die vlekken en schade door UV-straling voorkomen. Voor het reinigen van alle tapijt binnen en buiten. Te gebruiken op kleine stukjes of grote oppervlakken.

 

Artikel 88922DGP 650 ml. Prijs € 21,95

Nieuw!

Aluminium Reiniger en Hersteller

Ontwikkeld om vervuild of dof geworden aluminium te reinigen en naar originele staat te herstellen. Gebruik Aluminium Polish als tweede stap voor het beste eindresultaat. Met handige sprayer voor makkelijk opbrengen.

 

Artikel 87764DGP 1900 ml. Prijs € 31,95

Nieuw!

Aluminium Polish met PTEF

Ontwikkeld om aluminium mooi te houden. PTEF® polymeren bieden UV-bescherming, helpen vuil en vlekken voorkomen en zorgen ervoor dat het aluminium niet dof wordt. Gebruik Aluminium Reiniger en Hersteller als eerste stap voor het beste eindresultaat.

 

Artikel 87616DGP 500 ml. Prijs € 22,95

Nieuw!

Stootlijst Hersteller met PTEF

- Herstelt doffe en verweerde stootlijsten en maskeert lichte beschadigingen. PTEF® polymeren hechten zich aan het oppervlak en vormen een beschermlaag die vlekken en schade door UV-straling voorkomt. Geeft langdurige glans en zorgt er in een paar seconden voor dat stootlijsten er weer mooi uitzien.

 

Artikel 86716DGP 500 ml. Prijs € 22,95

Star brite Trechter

Microfiber Mop

Nieuw

Goed absorberende draden die niet krassen op glas, gepolijst metaal, kunststof of geverfde oppervlakken. De mop kan gemakkelijk worden verwijderd om te wringen. Ideaal voor sneldrogende grote oppervlakken. Kan ook droog worden gebruikt om stof te verwijderen. Past op alle Star brite® uitschuifbare stelen met kliksysteem.

 

Artikel 40103 Prijs € 36,95

 


Scrubbis® set

Scrubbis® set

Nieuw

Video Star brite Antifouling Remover

Met Scrubbis® reinigt u het onderwaterschip, terwijl deze nog in het water ligt. Scrubbis® is een alternatief/complement voor antifouling verfsystemen. Scrubbis® glijdt over het oppervlak van de romp en verwijdert vuil effectief. Scrubbis® is geschikt voor gebruik op elk type boot. Een zeilboot van 30-35 voet is schoongemaakt in ongeveer 20 minuten.

 

Artikel 86102 Prijs € 119,95

Star Tron Diesel

grotamar 71®

Nieuw

grotamar 71® stopt microbiologische vervuiling en slijmvorming in dieseltanks, beschermt tegen verstopping van filters, motorstoringen en roest. Getest en goedgekeurd door leidende motorfabrikanten. grotamar 71® concentreert zich in het water waar de microben leven in het brandstof systeem, vernietigt snel en effectief alle microbiologische vervuiling, werkt effectief en langdurig. Dosering ter preventie is 125 ml. voor iedere 500 liter tankinhoud.

 

Artikel 102122 500 ml. Prijs € 41,95


Tip

grotamar 71® kan in combinatie met Star Tron® Diesel worden gebruikt.

Hadex® Drinkwater Desinfectiemiddel

Hadex® Drinkwater Desinfectiemiddel

Nieuw

Hadex® is een veilig, effectief en makkelijk toepasbaar desinfectiemiddel speciaal bedoeld voor het desinfecteren van drinkwater en het reinigen van watertanks en leidingsystemen. Hadex® voorkomt besmetting en houdt het water in goede conditie..

 

Artikel 0900-HDEX 250 ml. Prijs € 24,95
© 2015 - Star brite Nederland B.V. | Postbus 1188| 3800 BD Amersfoort | T +31 (0)33-465 49 63 | F +31 (0)33-432 89 28 | info@starbrite.nl