Nieuwe Producten Starbrite
Startron Display en Leaflet
Online Productvideo's

Practical SailorStar brite Premium Marine Polish met PTEF is de béste keuze voor de consument!

“Wij testten vijfentwintig vloeibare wassen en polishes van verschillende producenten op gebruiksgemak en glans. Twee witte polyester oppervlakken werden gereinigd en gedroogd. Vervolgens werden met tape vijfentwintig gelijke delen van elkaar gescheiden. Elk gedeelte werd precies volgens de voorschriften van de producent behandeld met een andere vloeibare was of polish.

 

"Star brite Premium Marine Polish met PTEF gaf een uitstekende glans en had het beste Lotus effect."

 

Elk behandeld gedeelte werd door ons testpanel op resultaat beoordeeld in het zonlicht en in het donker met een LED zaklantaarn. De mate van helderheid die het terugkaatsende licht gaf bepaalde de sterkte van de glans die het product had achtergelaten. Ook werden alle gedeeltes besproeid met water om het Lotus effect te kunnen beoordelen.

Star brite Premium Marine Polish met PTEF gaf een uitstekende glans en had het beste Lotus effect. Wij raden dit product aan als de beste keuze voor de consument!”

 

Bron: Practical Sailor

 


© 2014 - Star brite Nederland B.V. | Postbus 1188 | 3800 BD Amersfoort | T +31 (0)33-465 49 63 | F +31 (0)33-432 89 28 | info@starbrite.nl