Nieuwe Producten Starbrite
Startron Display en Leaflet
Online Productvideo's

Antifouling Remover - Veilig en eenvoudig

Antifouling Remover van Star brite is een doorbraak in het verwijderen van oude lagen antifouling. Dit is vaak erg moeilijk, duur, tijdrovend en bovendien vaak schadelijk voor de gezondheid. Vanaf nu kan dit snel, veilig en eenvoudig. Zwaar krabben en schaven is niet langer nodig. Ook het dure zandstralen is overbodig geworden. Antifouling Remover werkt razendsnel en bevat geen gevaarlijke stoffen. Haalt ook de moeilijk te verwijderen VC 17m weg.

 

“De keuze voor biocidevrije antifouling betekent een keuze om bewuster met je leefomgeving om te gaan. De milieuregels voor watersporters worden steeds meer aangescherpt. Biocidevrije antifouling gebruiken is een onderdeel van groener handelen.”

 

Antifouling Remover is een pasta die u met een kwast of verfroller met natuurlijke haren opbrengt en gedurende 2 – 6 uur laat inweken. De oude verflaag laat zich vervolgens veilig en eenvoudig met een steekmes of stevig plamuurmes verwijderen. Omdat het product niet snel uitdroogt, kunt u bij langdurig inweken zelfs meerdere lagen antifouling tegelijk verwijderen. Dit werkt een stuk efficiënter en gemakkelijker. Het is aan te raden om eerst op een klein stukje (bijvoorbeeld roerblad of kiel) te experimenteren met inwerktijd en mate van opbrengen.Overweeg eventueel bij zeer moeilijk te verwijderen antifouling om het product ’s avonds op te brengen en ’s ochtends te beginnen met het verwijderen.Antifouling Remover tast de gelcoat en primer niet aan en is veilig te gebruiken op polyester, metaal en hout.

 

 

« vorige pagina

 

© 2015- Star brite Nederland B.V. | Postbus 1188 | 3800 BD Amersfoort | T +31 (0)33-465 49 63 | F +31 (0)33-432 89 28 | info@starbrite.nl