Star Tron® Benzine-Additief

Volledigere verbranding. Aanslagvrij brandstoftoevoersysteem. Behoud van brandstofkwaliteit. Geen water in de tank. Dé oplossing voor problemen met biobrandstof. 

Gebruiksaanwijzing: Voeg altijd eerst de juiste hoeveelheid toe bij iedere tankbeurt voordat u de brandstof in de tank laat lopen. Overdosering kan geen kwaad. Het is raadzaam om Star Tron bij elke tankbeurt toe te voegen.Inhoud: 250 ml  |  Prijs: € 13,95
Artikelnummer: 14308Gerelateerde producten:It's Not the Engine... It's the Fuel!    

Star Tron® lost sinds 2003 overal ter wereld brandstofproblemen op. In boten, auto’s, trucks, motorfietsen, bromfietsen, scooters, campers, agrarische voertuigen, parkmachines, generatoren en in alle andere door benzine of diesel aangedreven voertuigen en machines. Daarbij geldt doorgaans: hoe langer de brandstof niet wordt gebruikt, hoe groter de problemen zijn! Star Tron® maakt gebruik van natuurlijke enzymen. De enzymen in Star Tron® zijn biokatalysatoren die de moleculaire structuur van brandstof kunnen aanpassen. Enzymen creëren miljoenen reacties per seconde en kunnen deze telkens herhalen, zonder daarbij verbruikt te worden. Een doorsnee chemisch additief, waarvan er veel op de markt zijn, kan dit niet. Star Tron® is geen bindmiddel, bevat geen alcohol en wordt niet beïnvloed door en heeft geen invloed op andere brandstofadditieven die misschien al gebruikt worden. Star Tron® is onder alle omstandigheden veilig te gebruiken in alle 2- en 4-takt motoren. Overdosering kan geen kwaad, want Star Tron® is zelf een zuivere brandstof.

 Volledigere verbranding "Motoren verbranden nooit de hele toevoer aan brandstof. Onvolledige verbranding verspilt brandstof, maar leidt ook tot schadelijke uitstoot en veroorzaakt schadelijke koolafzetting in de motor, dat de efficiëntie van de motor nog meer verlaagt." Star Tron® trekt grote clusters brandstofmoleculen uit elkaar om een groter oppervlaktegebied te creëren, waardoor meer zuurstof kan reageren tijdens het verbrandingsproces. Zo ontstaat een volledigere verbranding. Dit leidt tot meer vermogen, een zuiniger brandstofverbruik, betere gasrespons en minder schadelijke uitstoot.

Star Tron®  Meer vermogen, zuiniger brandstofverbruik, meer gasrespons en minder schadelijke uitstoot.

 Aanslagvrij brandstoftoevoersysteem "Door een volledigere verbranding neemt de opeenhoping van prestatieverminderende koolafzetting af." Star Tron® verwijdert bovendien koolafzetting in de brandstoftank, leidingen, injectoren, kleppen, zuigers en bougies. Het kloppen en pingelen verdwijnt, motoren ontwikkelen maximaal vermogen en lopen soepeler en stiller. Star Tron® bevat geen schadelijke chemische oplosmiddelen die in sommige andere brandstofadditieven worden gevonden.

 Star Tron®  Aanslagvrij brandstoftoevoersysteem  Kloppen en pingelen verdwijnt, maximaal vermogen,motor loopt soepeler en stiller.

 Behoud van brandstofkwaliteit "Benzine en diesel zijn niet bedoeld om lang ongebruikt in de tank te blijven zitten. Na ongeveer 30 dagen gaan ze oxideren en ontstaan (condens)water, sludge, gom, verlakking en andere schadelijke afzettingen. De chemische elementen van de brandstof worden zo afgebroken waardoor deze minder goed kan verbranden." Star Tron® maakt gebruik van enzymtechnologie om de brandstofkwaliteit tot wel twee jaar te behouden en achteruitgang van de chemische elementen te vertragen. Ook kan Star Tron® oude en vervuilde brandstof verjongen door de schadelijke afzettingen en het water te verwijderen en het cetaan- of octaangehalte te verbeteren.

Star Tron®  Behoud van kwaliteit benzine en diesel  Brandstof kan tot wel twee jaar bewaard blijven.

 Geen water in de tank "Condensatie in de tank zorgt ervoor dat water in de brandstof terechtkomt. Een teveel aan water leidt tot start- en motorproblemen, slijtage aan de bewegende delen van de brandstofpomp en beschadiging van injectoren." Star Tron® verlaagt de oppervlaktespanning op het grensvlak tussen brandstof en water. De moleculaire clustergrootte wordt zo verkleind, dat water als submicroscopische druppeltjes door de brandstof wordt verspreid. Deze kunnen dan veilig met de brandstof worden verwijderd als de motor draait.

Star Tron®  Moleculaire clustergrootte van water verkleind  Water wordt als submicroscopische druppeltjes uit de tank verwijderd.

 De oplossing voor problemen met biobrandstof "Biobrandstof is er voor zowel benzine (E5, E10 en E15+) als diesel. Ondanks milieuvoordelen kan biobrandstof tot grote problemen leiden, zoals vervuiling in de tank (met verstopte, beschadigde of lekkende brandstofleidingen, filters, injectoren en carburateurs als gevolg); water in de tank (fasescheiding en bacteriën); en afbraak van chemische elementen (startproblemen, verlies aan vermogen, mogelijke beschadigingen en kloppen en pingelen). Star Tron® biedt hiervoor oplossingen. Het breekt ten eerste vervuiling in de tank af tot minieme deeltjes, die veilig verwijderd kunnen worden tijdens het verbrandingsproces. Daarnaast wordt water in submicroscopische deeltjes verwijderd waardoor fasescheiding en bacteriegroei worden voorkomen. Star Tron® is bovendien een krachtige stabilisator die ervoor zorgt dat de kwaliteit van brandstof behouden blijft en zo tot wel twee jaar lang bewaard kan blijven.